Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende winkelovervaller vlucht op witte scooter

Geplaatst opzaterdag 25 mei 2019 - 12:00

Een winkel in Landgraaf heeft zaterdagochtend te maken gehad met een gewapende overval. De dader is gevlucht op een witte scooter.

De overval gebeurde rond 11:30 uur op de hoofdstraat.

Buit
Volgens de politie heeft de overvaller een medewerker met een wapen bedreigd. Het is niet bekend wat de overvaller precies buit heeft gemaakt. De winkel verkoopt onder meer textiel, schoonmaakmiddel en schrijfgerei.

Petje
De politie is nog op zoek naar een getinte man met een blauwe jas. Tijdens de overval droeg hij een petje op zijn hoofd.

Er raakte niemand gewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen