Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende winkelovervaller vlucht op witte scooter

Geplaatst opzaterdag 25 mei 2019 - 12:00

Een winkel in Landgraaf heeft zaterdagochtend te maken gehad met een gewapende overval. De dader is gevlucht op een witte scooter.

De overval gebeurde rond 11:30 uur op de hoofdstraat.

Buit
Volgens de politie heeft de overvaller een medewerker met een wapen bedreigd. Het is niet bekend wat de overvaller precies buit heeft gemaakt. De winkel verkoopt onder meer textiel, schoonmaakmiddel en schrijfgerei.

Petje
De politie is nog op zoek naar een getinte man met een blauwe jas. Tijdens de overval droeg hij een petje op zijn hoofd.

Er raakte niemand gewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen