Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende overvaller in Aken opgepakt

Geplaatst opdonderdag 30 augustus 2018 - 18:50

De gewapende man, die donderdagmiddag in Vaals rond zou lopen, is in Aken aangehouden.

Dat laat de politie van Aken weten in een persbericht.

Grens over
De man was betrokken bij een gewapende overval op een geldtransportwagen in Aken. Onder bedreiging van een vuurwapen eiste hij geld. Uiteindelijk sloeg de man zonder buit op de vlucht. Omdat hij mogelijk de grens zou zijn overgestoken naar Nederland, werd in de omgeving van Vaals een Burgernetbericht verstuurd.

Lees ook: Waarschuwing gewapende man in Vaals na overval Aken

Een woordvoerster van de politie meldde eerder dat de man mogelijk was gezien in de Grensstraat in Vaals, een straat die letterlijk langs de grens tussen Nederland en Duitsland loopt. Uiteindelijk is hij in Aken op de Auf der Hörne in de boeien geslagen.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen