Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende overval Venlo: derde verdachte opgepakt

Geplaatst opdinsdag 9 maart 2021 - 15:02

De politie heeft een derde verdachte opgepakt voor een gewapende overval in Venlo, 15 juni vorig jaar.

Het gaat om een 25-jarige man uit Zevenbergen. Hij heeft zich volgens de politie dinsdagochtend zelf gemeld op het politiebureau. Eerder heeft de politie al twee mannen uit Breda aangehouden.

Marktplaats
Vier daders van de gewapende overval op een woning aan de Straelseweg hebben verkoopwebsite Marktplaats misbruikt om hun slachtoffer te misleiden. Het slachtoffer meende via de verkoopwebsite een laptop aan te schaffen, maar kreeg op 15 juni in plaats van de verkoper een paar overvallers aan de deur. Die bedreigden niet alleen het slachtoffer, maar ook zijn visite met een vuurwapen. Tijdens de woningoverval zijn de bewoner en twee andere personen vastgebonden. Een van hen is gewond geraakt.

Lees ook: Slachtoffer gewapende overval Venlo dacht laptop te kopen

Onschuldig
In eerste instantie werden twee Eindhovenaren opgepakt, maar zij bleken niks met de overval te maken te hebben.

Lees ook: Twee Brabanders opgepakt voor gewapende overval Venlo

Beelden
Bij Opsporing Verzocht zijn eind oktober beelden gedeeld van de overvallers. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen