Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende overval: Twee mannen opgepakt na achtervolging

Geplaatst opmaandag 23 augustus 2021 - 21:52

Twee mannen die worden verdacht van een woningoverval in Maastricht zijn maandagmiddag aangehouden op de N300 bij Brunssum. Een achtervolging met een helikopter ging eraan vooraf.

Dat meldt de politie maandagavond.

Vluchtpoging
De verdachten vluchtten rond 16:00 uur in een auto na de woningoverval aan de Tichelstraat in Maastricht. Meerdere politie-eenheden achtervolgden hen. Ook een helikopter ging achter de mannen aan. De politie wist de verdachten uiteindelijk aan te houden op de N300 in Brunssum. Over de identiteit van de verdachten is nog niks bekend.

Vuurwapen
Bij de woningoverval drongen maandagmiddag twee mannen een woning binnen aan de Tichelstraat in Maastricht, waarbij ze de bewoonster bedreigden met een vuurwapen.

Lees ook: Twee gewapende mannen overvallen huis in Maastricht

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen