Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende overval op supermarkt Weert

Geplaatst opwoensdag 14 augustus 2019 - 6:30

In Weert is op de vroege woensdagochtend een gewapende overval op een supermarkt gepleegd.

Het gebeurde bij het Aldi-filliaal aan het Sint Jobplein, rond 05:45 uur, zo meldt de politie.

Trainingspak
De overval werd volgens de politie gepleegd door twee daders, die er na de beroving vandoor gingen. Het zou gaan om twee getinte personen met een leeftijd rond de 20 jaar, gehuld in trainingspak. Een van hen draagt lichtgrijze schoenen. Ook heeft het duo een Aldi-tas en een zwarte rugzak bij zich. Een van de twee overvallers kon even later worden ingerekend op de St. Jobstraat. Deze verdachte had zich volgens nieuwssite WeertDeGekste verscholen in een steeg tussen de Braakstraat en Drieslagstraat. De politie hield later op de ochtend ook een tweede verdachte aan.

Lees ook: Personeel bedreigd bij gewapende overval: duo (19) opgepakt

Geen gewonden
Bij de overval raakte niemand gewond. Het is onduidelijk of er bij de overval iets is buitgemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen