Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende overval op supermarkt in Geleen

Geplaatst opvrijdag 28 december 2018 - 19:40

Een gewapende overvaller heeft vrijdagavond toegeslagen bij een supermarkt in Geleen.

De Aldi aan de Jos Klijnenlaan in Geleen-Zuid werd rond 19:30 uur door de man bezocht. De winkel was op dat moment nog open.

Aldi-tas
Volgens een oproep op Burgernet is de dader er na de overval op een fiets vandoor gegaan. Het gaat om een man van ongeveer 1,70 meter lang. Hij draagt een zwarte jas, zwarte broek en een grijze muts. Ook heeft hij volgens de melding een Aldi-draagtas bij zich.

Reeks
Het is al de vierde keer in korte tijd dat in het zuiden van de provincie een Aldi-filiaal wordt beroofd. Twee maanden geleden gebeurde dat in Maastricht, een maand later gevolgd door Vaals. Een kleine week geleden werd ook vestiging van de budgetsupermarkt in de Geleense wijk Lindenheuvel door een overvaller bezocht.

Gevaarlijk
Mensen die de man zien worden gewaarschuwd hem niet zelf te benaderen. Waaruit de buit bestaat is nog niet bekend.

Ondanks de oproep en een zoektocht van de politie wist de verdachte te ontkomen.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen