Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende overval op supermarkt in Geleen

Geplaatst opzondag 8 december 2019 - 18:06

Een supermarkt in Geleen is zondag overvallen door twee gewapende mannen.

Het duo had het rond 17:30 uur voorzien op een Aldi-filiaal aan de Jos Klijnenlaan.

Geen gewonden
Bij die overval vielen geen gewonden. Op het moment van de overval waren er klanten en winkelpersoneel in de Aldi aanwezig. Het duo bedreigde het personeel met een wapen.

Greep in de kassa
De twee hebben ook een greep in de kassa gedaan. De politie weet nog niet hoeveel geld er is buitgemaakt. De mannen sloegen op de vlucht.

Richting Pasteurstraat
Er wordt gezocht naar twee lichtgetinte mannen. Zij vluchtten richting de Pasteurstraat. Een van de mannen draagt een zwarte jas, de ander heeft een blauw-witte muts op het hoofd. Een van de twee draagt bovendien een rood heuptasje, heeft een zwarte baard en snor en is naar schatting zo'n 25 jaar oud.

Drie gewapende overvallen
Vrijdag werd in Geleen al een slijterij door twee gewapende en gemaskerde mannen overvallen. Vervolgens werd in dezelfde plaats zaterdag het personeel van een cafetaria met een wapen bedreigd. De politie kan nog niet zeggen of er tussen de verschillende zaken een verband is.

Lees ook: Cafetariapersoneel door overvallers met vuurwapen bedreigd

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen