Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende overval op Spa Wellness in Lomm

Geplaatst opmaandag 8 november 2021 - 22:13

De Spa Wellness in Lomm is maandagavond het doelwit geweest van een gewapende overvaller.

De man stapte rond 20:30 uur aan de Rijksstraatweg het gebouw binnen met de luxe-sauna's en zwembaden. De overvaller heeft volgens de politie wel een buit bemachtigd. Maar hoe hij te werk is gegaan, wordt nog volop onderzocht.

Bij de overval raakte niemand gewond. De dader sloeg lopend op de vlucht. Na de overval is een helikopter ingezet om de dader op te sporen. Ook agenten met kogelwerende vesten en politiehonden, zochten naar de overvaller. Die zoektocht leverde niets op.

Signalement
Volgens getuigen ging het om een man van 1.80 meter. Hij droeg een zwarte hoodie met wit Nike-embleem, had rode Nike schoenen aan en was vermomd met een bivakmuts. De man zou met een Duits accent spreken.

Via Burgernet riep de politie de bevolking op om uit te kijken naar de overvaller en 112 te bellen en waarschuwde tegelijkertijd om de verdachte niet zelf te benaderen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen