Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende overval op een pakketbezorger

Geplaatst opvrijdag 22 oktober 2021 - 16:17

Een pakketbezorger is vrijdagmiddag in Heerlen aan de Pegasuslaan overvallen door twee gewapende tieners. Het gaat om jongens van 16 of 17 jaar.

De politie ontving rond 15:00 uur de melding over de overval.

Op de vlucht
De twee verdachten gingen er rennend met de buit vandoor in de richting van de wijk Molenberg. De politie is op zoek naar getuigen en verstuurde het signalement van de gevluchte mannen via Burgernet.

Een van de verdachte droeg een grijze trainingsbroek en een witte jas met capuchon. De andere verdachte droeg een zwarte jas met capuchon.

De politie ging met een hond op zoek naar de gevluchte daders:

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen