Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende overval op cafetaria in Simpelveld

Geplaatst opzondag 9 oktober 2016 - 20:44

In Simpelveld heeft een man zondagavond een gewapende overval gepleegd op een cafetaria.

Dat gebeurde even voor 20:00 uur aan het Oranjeplein. Op dat moment waren enkele klanten en meerdere medewerkers in de zaak.

Geldbedrag
Eén van de medewerkers werd bedreigd met een vuurwapen. De dader ging er even later van door met een onbekend geldbedrag. Het is niet duidelijk in welke richting hij vertrok. De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien.

De man zou tijdens de overval zijn gezicht hebben bedekt. Hij is ongeveer 1.75 meter lang, droeg een rode sjaal en had een zwart-witte jas aan.

Overval cafetaria Simpelveld (9 oktober 2016)
Foto: Track '88

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Drie minderjarige jongens opgepakt na overval met mes
Gewapende overval op friture in Venlo
Daders van gewapende overval vluchten naar Maastricht
Gewapende overvaller slaat zonder buit op de vlucht
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen