Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende overval op café: daders gevlucht

Geplaatst opvrijdag 9 augustus 2019 - 3:33

Een café aan de Spaans Neerbeek in Geleen is in de nacht van donderdag op vrijdag overvallen door twee personen met een wapen. Zij vluchtten daarna op een scooter.

Rond 3:00 uur gingen de twee het café binnen, meldt de politie.

Gasten
Het duo dreigde met een wapen en eiste geld. Op dat moment was nog een aantal gasten in het café aanwezig. Zij konden zichzelf in veiligheid brengen. Niemand raakte bij de overval gewond.

Op de vlucht
Het tweetal vluchtte na de overval op een scooter in de richting van Zuidhof in Geleen. Het is nog niet duidelijk of de twee iets hebben buitgemaakt.

De politie doet onderzoek naar de gebeurtenissen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen