Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gewapende overval op boekwinkel station Heerlen

Geplaatst opwoensdag 14 februari 2018 - 15:41

In Heerlen is woensdag even na 15:00 uur een gewapende overval gepleegd op een boekwinkel bij het station.

De overvaller bedreigde het personeel met een wapen en deed een greep in de kassa. Hij ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Niemand raakte gewond.

Groene kleding
Via Burgernet riep de politie mensen op om uit te kijken naar de verdachte. Het zou gaan om een man van ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een groene jas, groene pet, en heeft een kleine snor. Vermoedelijk is hij rond de 35 jaar oud. Uiteindelijk is de persoon niet aangetroffen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
De Blauwe Ticket Dagen van WML bij 1Limburg
Advertentie
Win een rondleiding door WML's waterfabriek

Benieuwd hoe de WaterMakers van Limburg kraanwater maken? Interesse om een bezoekje te brengen aan WML’s Waterfabriek? Zin om te ontdekken, te leren en te proeven? Kom dan in de meivakantie naar de Blauwe Ticket Dagen in Beegden.

Maak kans op de rondleiding
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Overzicht
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op

Meest gelezen