Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gewapende overval op boekwinkel station Heerlen

Geplaatst opwoensdag 14 februari 2018 - 15:41

In Heerlen is woensdag even na 15:00 uur een gewapende overval gepleegd op een boekwinkel bij het station.

De overvaller bedreigde het personeel met een wapen en deed een greep in de kassa. Hij ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Niemand raakte gewond.

Groene kleding
Via Burgernet riep de politie mensen op om uit te kijken naar de verdachte. Het zou gaan om een man van ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een groene jas, groene pet, en heeft een kleine snor. Vermoedelijk is hij rond de 35 jaar oud. Uiteindelijk is de persoon niet aangetroffen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen