Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende overval: drie mannen bedreigd en beroofd

Geplaatst opzondag 8 november 2020 - 12:29

Drie mannen zijn zondagochtend op een parkeerplaats in Sittard met een vuurwapen bedreigd door twee gemaskerde mannen.

De slachtoffers moesten onder bedreiging geld afstaan. De daders zijn er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

Tankstation
Zondagochtend rond 11:30 uur kreeg de politie een melding van een overval op de Allee in Sittard. De daders zouden na de overval in een auto zijn weggereden. Het gaat om een zilverkleurige Audi, waarvan de kentekenplaten zijn afgeplakt.

Bij de overval raakte niemand gewond. De politie heeft een Burgernetbericht verspreid met de oproep om uit te kijken naar de auto.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen