Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende mannen overvallen pizzeria Landgraaf en vluchten

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 2:50

Een pizzeria in Landgraaf is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen.

Twee bewapende mannen vielen rond 1:15 uur de horecagelegenheid aan de Schoolstraat binnen.

Onbekende buit
Het tweetal wist geld afhandig te maken bij een aanwezige medewerker. Het precieze bedrag is niet bekend. Wel meldt de politie dat er bij de overval niemand gewond is geraakt.

Charles Frehenstraat
De daders wisten te ontkomen. De overvallers zijn gevlucht in de richting van de Charles Frehenstraat. De politie denkt dat er mogelijk nog een derde persoon betrokken was bij de actie. De politie zoekt naar de dieven en roept getuigen op zich te melden. Het enige aanknopingspunt dat de politie heeft, is dat de verdachten een leeftijd van tussen de 20 en 30 jaar hebben en donkere, gezichtsbedekkende kleding droegen.

Vorige nacht ook raak
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in Landgraaf ook al een shoarmakoerier overvallen door twee gewapende mannen. Ook die wisten te ontkomen. Het is niet bekend of de overvallen met elkaar te maken hebben.

Lees ook: Gewapende overval op shoarmakoerier: daders gevlucht

De ontknoping van het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen