Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende mannen overvallen pizzeria Landgraaf en vluchten

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 2:50

Een pizzeria in Landgraaf is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen.

Twee bewapende mannen vielen rond 1:15 uur de horecagelegenheid aan de Schoolstraat binnen.

Onbekende buit
Het tweetal wist geld afhandig te maken bij een aanwezige medewerker. Het precieze bedrag is niet bekend. Wel meldt de politie dat er bij de overval niemand gewond is geraakt.

Charles Frehenstraat
De daders wisten te ontkomen. De overvallers zijn gevlucht in de richting van de Charles Frehenstraat. De politie denkt dat er mogelijk nog een derde persoon betrokken was bij de actie. De politie zoekt naar de dieven en roept getuigen op zich te melden. Het enige aanknopingspunt dat de politie heeft, is dat de verdachten een leeftijd van tussen de 20 en 30 jaar hebben en donkere, gezichtsbedekkende kleding droegen.

Vorige nacht ook raak
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in Landgraaf ook al een shoarmakoerier overvallen door twee gewapende mannen. Ook die wisten te ontkomen. Het is niet bekend of de overvallen met elkaar te maken hebben.

Lees ook: Gewapende overval op shoarmakoerier: daders gevlucht

De ontknoping van het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen