Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende mannen overvallen pizzeria Landgraaf en vluchten

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 2:50

Een pizzeria in Landgraaf is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen.

Twee bewapende mannen vielen rond 1:15 uur de horecagelegenheid aan de Schoolstraat binnen.

Onbekende buit
Het tweetal wist geld afhandig te maken bij een aanwezige medewerker. Het precieze bedrag is niet bekend. Wel meldt de politie dat er bij de overval niemand gewond is geraakt.

Charles Frehenstraat
De daders wisten te ontkomen. De overvallers zijn gevlucht in de richting van de Charles Frehenstraat. De politie denkt dat er mogelijk nog een derde persoon betrokken was bij de actie. De politie zoekt naar de dieven en roept getuigen op zich te melden. Het enige aanknopingspunt dat de politie heeft, is dat de verdachten een leeftijd van tussen de 20 en 30 jaar hebben en donkere, gezichtsbedekkende kleding droegen.

Vorige nacht ook raak
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in Landgraaf ook al een shoarmakoerier overvallen door twee gewapende mannen. Ook die wisten te ontkomen. Het is niet bekend of de overvallen met elkaar te maken hebben.

Lees ook: Gewapende overval op shoarmakoerier: daders gevlucht

De ontknoping van het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen