Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewapende mannen overvallen pizzeria Landgraaf en vluchten

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 2:50

Een pizzeria in Landgraaf is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen.

Twee bewapende mannen vielen rond 1:15 uur de horecagelegenheid aan de Schoolstraat binnen.

Onbekende buit
Het tweetal wist geld afhandig te maken bij een aanwezige medewerker. Het precieze bedrag is niet bekend. Wel meldt de politie dat er bij de overval niemand gewond is geraakt.

Charles Frehenstraat
De daders wisten te ontkomen. De overvallers zijn gevlucht in de richting van de Charles Frehenstraat. De politie denkt dat er mogelijk nog een derde persoon betrokken was bij de actie. De politie zoekt naar de dieven en roept getuigen op zich te melden. Het enige aanknopingspunt dat de politie heeft, is dat de verdachten een leeftijd van tussen de 20 en 30 jaar hebben en donkere, gezichtsbedekkende kleding droegen.

Vorige nacht ook raak
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in Landgraaf ook al een shoarmakoerier overvallen door twee gewapende mannen. Ook die wisten te ontkomen. Het is niet bekend of de overvallen met elkaar te maken hebben.

Lees ook: Gewapende overval op shoarmakoerier: daders gevlucht

De ontknoping van het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV