Overslaan en naar de inhoud gaan

Gevonden lichaam Oolderhuuske is van vermiste Belg

Geplaatst opvrijdag 28 januari 2022 - 10:45

Het lichaam dat vorige week vrijdag in het water bij Resort Marina Oolderhuuske in Roermond werd gevonden, is van een 47-jarige man uit het Belgische Namen.

Hij werd sinds 10 december vorig jaar vermist. Een vogelspotter zag in de middag iets in het water liggen. Hij twijfelde over wat het was en later die avond besloot hij zich alsnog te melden bij de politie.

Lees ook: Lichaam in water gevonden bij Oolderhuuske Roermond

Doodsoorzaak onbekend
Maar hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Dat weet de politie nog niet, omdat het onderzoek nog niet helemaal is afgerond. Er wordt vooralsnog niet uitgegaan van een misdrijf. Het stoffelijk overschot zal mogelijk overgedragen worden aan de Belgische autoriteiten.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen