Overslaan en naar de inhoud gaan

Gevonden gewonde man Heerlen: 1 tip na Opsporing Gezocht

Geplaatst opwoensdag 14 november 2018 - 14:23

De politie heeft één tip binnengekregen in de zaak van de man die op 30 oktober levensgevaarlijk gewond in zijn huis werd gevonden. De zaak werd dinsdagavond behandeld in het tv-programma Opsporing Verzocht.

"Deze tip wordt onderzocht", zo laat een politiewoordvoerder weten. De politie is op zoek naar de daders. Ook andere informatie over de zaak is welkom.

Neergeschoten
Het slachtoffer is volgens de politie hoogstwaarschijnlijk neergeschoten. Dat moet gebeurd zijn in de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 oktober tussen 01:00 en 05:00 uur in zijn woning in Heerlen.

Kritiek
De man wist zelf nog zijn buren te alarmeren door hard om hulp te schreeuwen. De buren belden vervolgens de politie. Het slachtoffer werd meteen in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook: Zaak neergeschoten man Heerlen in Opsporing Verzocht

Er zitten 25 rechercheurs op de zaak.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen