Overslaan en naar de inhoud gaan

Gevonden dode man in Geleen: 'Misdrijf niet uitgesloten'

Geplaatst opzaterdag 28 december 2019 - 16:36

De man die in de nacht van dinsdag op woensdag dood in zijn huis in Geleen werd gevonden, is mogelijk door een misdrijf overleden.

Dat laat de politie zaterdag weten, nadat er sectie is gedaan.

Toch misdrijf
De melding over de dode bewoner van de Rijksweg Noord werd in de nacht van kerstavond op eerste kerstdag gedaan. De politie had toen geen aanwijzingen dat de man was omgebracht. Na sectie sluit de politie toch niet uit dat hij door een misdrijf is overleden.

Lees ook: Dode man in woning: politie doet onderzoek

De politie doet verder onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen