Overslaan en naar de inhoud gaan

Gevluchte automobilist gewond gevonden in maisveld

Geplaatst opzaterdag 14 juli 2018 - 23:18

De automobilist die zaterdag na een ernstig ongeluk op de Hofweg in America op de vlucht sloeg, is door de politie zaterdagavond in een maisveld gevonden.

De man botste zaterdag rond 19:00 uur met zijn auto tegen een boom. Twee inzittenden van het voertuig raakten daarbij zwaargewond. De bestuurder sloeg op de vlucht.

Zoekactie
De politie zette vervolgens een zoekactie naar de automobilist op touw. Daarbij werd de hulp van het publiek ingeroepen via een Burgernetbericht. Dankzij getuigen en de inzet van een politiehelikopter en een politiehond werd de man in het maisveld gevonden. Hij bleek eveneens gewond te zijn geraakt bij het ongeval.

Lees ook: Ernstig ongeval in America, bestuurder op de vlucht

Zwaargewond
De twee andere inzittenden van de auto moesten door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Eén slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd, de andere per traumahelikopter.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen