Overslaan en naar de inhoud gaan

Gevluchte automobilist gewond gevonden in maisveld

Geplaatst opzaterdag 14 juli 2018 - 23:18

De automobilist die zaterdag na een ernstig ongeluk op de Hofweg in America op de vlucht sloeg, is door de politie zaterdagavond in een maisveld gevonden.

De man botste zaterdag rond 19:00 uur met zijn auto tegen een boom. Twee inzittenden van het voertuig raakten daarbij zwaargewond. De bestuurder sloeg op de vlucht.

Zoekactie
De politie zette vervolgens een zoekactie naar de automobilist op touw. Daarbij werd de hulp van het publiek ingeroepen via een Burgernetbericht. Dankzij getuigen en de inzet van een politiehelikopter en een politiehond werd de man in het maisveld gevonden. Hij bleek eveneens gewond te zijn geraakt bij het ongeval.

Lees ook: Ernstig ongeval in America, bestuurder op de vlucht

Zwaargewond
De twee andere inzittenden van de auto moesten door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Eén slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd, de andere per traumahelikopter.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen