Overslaan en naar de inhoud gaan

Gevangene treurt om vermiste hond: 'Mis hem heel erg'

Geplaatst opdinsdag 23 oktober 2018 - 20:58

Het zijn zware tijden voor Kevin F. (34) uit Kerkrade. Op dit moment zit hij in de gevangenis, maar wat hij nog erger vindt: zijn puppy Santo is al maanden vermist.

Dat schrijft Kevin in een openhartige brief aan L1.

Mishandeling en inbraak
De man uit Kerkrade zit in voorarrest, in afwachting van de inhoudelijke behandeling van zijn zaak in december. "Op het moment zit ik in de gevangenis wegens een verdenking van mishandeling in Landgraaf en een inbraak, of poging tot inbraak, in Bleijerheide", meldt de dertiger. Hij voegt daar overigens aan toe dat hij onschuldig is.

Puppy gestolen
Kevin doet uitgebreid uit de doeken waarvan justitie hem verdenkt, maar ook hoe hij in de zaken staat. Toch is dat niet de kern van zijn brief. Toen hij eerder in voorarrest zat voor een ander vergrijp, zou iemand zijn jonge Bordeaux-hond Santo hebben gestolen. "Dat is de hoofdreden waarom ik deze brief schrijf." Het beestje zou tussen 5 en 10 juli van dit jaar zijn meegenomen.

Kleine vriend
Hij heeft er sindsdien naar eigen zeggen alles aan gedaan om Santo terug te krijgen. "In de tijd dat ik even vrij was dit jaar heb ik folders opgehangen in Kerkrade", schrijft hij. "Santo was op dat moment negentien weken oud. Ook heb ik zoveel mogelijk mensen geïnformeerd in de hoop dat hij gauw gevonden werd, maar tot op heden heb ik niets meer vernomen van mijn kleine nieuwe vriend. De pup is mij erg dierbaar. Het is misschien wat laat, maar ik hoop op hulp om te weten te komen waar die kleine man is. Ik mis hem heel erg namelijk."

De advocaat van Kevin bevestigt dat de hond verdwenen is.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen