Overslaan en naar de inhoud gaan

Gevangene treurt om vermiste hond: 'Mis hem heel erg'

Geplaatst opdinsdag 23 oktober 2018 - 20:58

Het zijn zware tijden voor Kevin F. (34) uit Kerkrade. Op dit moment zit hij in de gevangenis, maar wat hij nog erger vindt: zijn puppy Santo is al maanden vermist.

Dat schrijft Kevin in een openhartige brief aan L1.

Mishandeling en inbraak
De man uit Kerkrade zit in voorarrest, in afwachting van de inhoudelijke behandeling van zijn zaak in december. "Op het moment zit ik in de gevangenis wegens een verdenking van mishandeling in Landgraaf en een inbraak, of poging tot inbraak, in Bleijerheide", meldt de dertiger. Hij voegt daar overigens aan toe dat hij onschuldig is.

Puppy gestolen
Kevin doet uitgebreid uit de doeken waarvan justitie hem verdenkt, maar ook hoe hij in de zaken staat. Toch is dat niet de kern van zijn brief. Toen hij eerder in voorarrest zat voor een ander vergrijp, zou iemand zijn jonge Bordeaux-hond Santo hebben gestolen. "Dat is de hoofdreden waarom ik deze brief schrijf." Het beestje zou tussen 5 en 10 juli van dit jaar zijn meegenomen.

Kleine vriend
Hij heeft er sindsdien naar eigen zeggen alles aan gedaan om Santo terug te krijgen. "In de tijd dat ik even vrij was dit jaar heb ik folders opgehangen in Kerkrade", schrijft hij. "Santo was op dat moment negentien weken oud. Ook heb ik zoveel mogelijk mensen geïnformeerd in de hoop dat hij gauw gevonden werd, maar tot op heden heb ik niets meer vernomen van mijn kleine nieuwe vriend. De pup is mij erg dierbaar. Het is misschien wat laat, maar ik hoop op hulp om te weten te komen waar die kleine man is. Ik mis hem heel erg namelijk."

De advocaat van Kevin bevestigt dat de hond verdwenen is.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen