Overslaan en naar de inhoud gaan

Gevaccineerde Schuurs bedankt voor 'mooi aanbod'

Geplaatst opdinsdag 13 april 2021 - 18:15

Sporters die naar de Olympische Spelen gaan, komen eerder dan aanvankelijk de bedoeling was in aanmerking voor een vaccin tegen het coronavirus. Tennisster Demi Schuurs is te spreken over het plan.

Tegelijkertijd komt het aanbod net iets te laat voor de Nieuwstadtse (27). Schuurs werd vorige week gevaccineerd bij het WTA-toernooi in Charleston.

Aanbod
"De afgelopen week kregen we bij dat toernooi het aanbod ons te laten vaccineren", zegt Schuurs tegen het ANP. "De meeste speelsters hebben daar gebruik van gemaakt. Ik ook." Schuurs wist, als klap op de vuurpijl, samen met dubbelpartner Nicole Melichar het toernooi in de Amerikaanse staat South Carolina te winnen.

Lees ook: Demi Schuurs wint WTA-toernooi in Charleston

Veel reizen
Schuurs benadrukt wel dat ze de prik een mooi aanbod vindt voor de topsporters. "In de toekomst zal het voor ons toch een keer moeten gebeuren. Zeker richting de Olympische Spelen, al is het nog niet verplicht. Maar voor wie veel reist, en dat doen wij zeker, is het gewoon een goed idee dat we voorrang krijgen. Al snap ik meteen dat er belangrijkere dingen zijn, zoals de zorg."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen