Overslaan en naar de inhoud gaan

Gevaarlijke verkeerssituatie: bestuurder slingert over asfalt

Geplaatst opdinsdag 25 december 2018 - 19:52

Een bestuurder heeft dinsdagmiddag gevaarlijke capriolen uitgehaald op de Venloseweg richting Nederweert.

De automobilist slingerde over de weg. Dat vertelt een getuige aan nieuwssite Nederweert24.

Slingeren
Op beelden van de getuige, die Eerst Kerstdag op de website van Dumpert verschenen, is te zien hoe de bestuurder over de Venloseweg slingert en bijna op een tegemoetkomende auto rijdt.

Volgens de maker van de video wist de politie de wegpiraat ter hoogte van de McDonalds in Nederweert van de weg te halen en aan te houden. De politie laat weten dat de bestuurder weer op vrije voeten is, maar zijn rijbewijs is ingevorderd.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen