Overslaan en naar de inhoud gaan

Gevaarlijke manoeuvres bij wilde achtervolging op A67

Geplaatst opdinsdag 4 augustus 2020 - 6:59

De politie is maandag de marechaussee te hulp geschoten bij een wilde achtervolging over de A67. Een automobilist probeerde met gevaarlijke manoeuvres aan hen te ontsnappen.

De achtervolging op een grijze BMW begon maandagochtend op de A67 bij Venlo, schrijft de politie op Facebook.

Afgeschud
De bestuurder ging er met hoge snelheid vandoor en probeerde onderweg de achtervolgende marechaussee af te schudden. Dat lukte gedeeltelijk; dankzij een gevaarlijke beweging verloren de achtervolgers de BMW even uit het oog.

De marechaussee riep daarop de hulp in van een snel interventie voertuig van de politie. Die wachtte de snelheidsduivels op de A67 bij Eindhoven op.

Klemgereden
Samen met de marechaussee werd daar geprobeerd de auto klem te rijden. Ondanks enkele gevaarlijke manoeuvres lukte dat uiteindelijk op de A2 wel. De politieauto raakte daarbij licht beschadigd.

De twee inzittenden van de BMW zijn aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen