Thijs H._HD

Brengt geheime getuige Thijs H. aan het wankelen?

Justitie heeft een nieuwe, nog geheime getuige gevonden in het proces tegen Thijs H. (28). Het gaat om een man die voorafgaand aan de moorden in mei 2019 met de Brunssumse verdachte heeft gesproken.

Andy de Heus Stevensweert Porta Isola
Getuige moordzaak Andy de Heus: 'Hij werd gelokt met seks'

De ex-vrouw van moordverdachte Ronnie S. (52) heeft verklaard dat Andy de Heus bewust naar een vakantiehuisje is gelokt voordat hij werd doodgeschoten. Ook koppelt ze Paula N. aan de dood van Andy.

Dodelijk steekincident Erensteinerstraat Kerkrade (10 jul 2019)
Fietsende getuige dodelijk steekincident Kerkrade gezocht

De politie is op zoek naar een belangrijke getuige van het steekincident op 10 juli in Kerkrade, waarbij een vrouw om het leven werd gebracht.

Bestuurder bestelbusje 'mist' botsing op A2

De bestuurder van een wit bestelbusje heeft dinsdagavond mogelijk niet in de gaten gehad dat hij of zij betrokken was bij een verkeersongeval op de A2.

Overval op winkel in Weert
Politie zoekt getuige van overval in Weert

De politie is op zoek naar een persoon die getuige is geweest van de overval op zonnestudio Sunday's, vorige week maandag aan het Stationsplein in Weert.

Wandelaar gezocht in moordonderzoek Blerick

De politie is druk op zoek naar een wandelaar, die op 22 augustus met zijn hond door de Klingerbergsingel in Blerick liep voordat Kemal Zengin (44) werd doodgeschoten.

Getuige schietpartij Kerkrade heeft zich gemeld

De tot voor kort onbekende getuige van een schietpartij in Kerkrade, op 25 april van dit jaar, heeft zich bij de politie gemeld.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten