Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestopte Marcellis van voetbalveld naar businessclub

Geplaatst opmaandag 29 oktober 2018 - 16:01

Dirk Marcellis maakt, nadat hij zich onlangs genoodzaakt zag een punt te zetten achter zijn spelerscarrière, toch nog een transfer binnen de voetbalwereld.

De Horstenaar (30) gaat nu aan de slag als relatiebeheerder bij de commerciële afdeling van PEC Zwolle, zo is te lezen op de clubwebsite.

Blessureleed
Bij die club stond Marcellis de afgelopen jaren onder contract als centrale verdediger. Aanhoudend blessureleed, met als meest recente kwaal een ernstige kniekwetsuur in september, noopt hem tot het beëindigen van zijn loopbaan als speler.

Lees ook: Marcellis stopt per direct met voetballen na knieblessure

In de voetballerij
"Nadat ik de knoop heb doorgehakt om te stoppen als voetballer, kwam ik al snel tot de conclusie dat ik graag in de voetballerij actief wilde blijven", zegt Marcellis op het digitale thuis van de club. "Door mijn bijna afgeronde opleiding Topsport Management & Ondernemerschap en de goede, fijne band met de directie en kantoororganisatie van PEC Zwolle voelt het dan ook erg prettig om hier mijn zakelijke carrière af te trappen."

Marcellis gaat in zijn nieuwe functie het gesprek aan met leden van de businessclub, wordt 'sponsorenkoppelaar' en zal de club vertegenwoordigen bij netwerkevenementen.

Interlands
Als speler kwam Marcellis tot 262 Eredivisie-duels in dienst van Zwolle, NAC Breda, AZ en PSV, de club waar hij zijn carrière begon. De centrale verdediger annex rechtsback wist zelfs het Nederlands Elftal te halen: daarvoor speelde hij drie interlands.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen