Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestolen shovel teruggevonden in Swalmen

Geplaatst opvrijdag 23 oktober 2015 - 14:53

Op een afgelegen bospad in het buitengebied van Swalmen stond een gestolen shovel geparkeerd. Een oplettende passant tipte de politie.

De shovel werd eerder op de dag in Beek gestolen.

Opgepakt
De getuige wees de politie ook in de richting van een op de vlucht geslagen man. De politie kon hem op de Rieterweg in Swalmen arresteren. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de diefstal van de shovel. Zijn auto is ook in beslag genomen.

In de nabijheid van de shovel werd in het bosperceel vlak bij de Blankwaterwas een auto, vermoedelijk ook gestolen, aangetroffen. Deze auto is ook in beslag genomen voor onderzoek.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Autobende opgerold in Swalmen, vijf aanhoudingen
Weer arrestaties bij onderzoek naar autobende Swalmen
Kerkrover uit Swalmen opgepakt
Sinterklaaspotjes van kinderen gestolen, ravage in opvang
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen