Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestolen olijvenkraam terecht: 'Zaterdag weer op de markt'

Geplaatst opvrijdag 22 januari 2021 - 9:49

De olijvenkraam van een Weerter marktondernemer die in de nacht van woensdag op donderdag werd gestolen, is teruggevonden.

Dat laat eigenaar Volkan Muftuoglu weten.

Dankbaar
De marktondernemer zegt enorm blij te zijn dat zijn kraam weer terecht is. "We willen jullie allemaal heel erg bedanken voor alle zorgen en lieve berichten", aldus de dankbare Muftuoglu.

Lees ook: Olijvenkraam van twee ton gestolen uit zijtuin

Loodzwaar
De dieven sloegen die nacht toe aan de Magdalenastraat in Weert, waar de olijvenkraam uit de tuin aan de zijkant van de woning van Muftuoglu gestolen werd. Het ongeveer twee ton wegende voertuig zou afgesloten zijn geweest.

Het verlossende antwoord
Donderdagavond ontving Muftuoglu een telefoontje dat zijn kraam op de parkeerplaats van een recreatiepark in Cranendonck stond. "Ik heb meteen de politie gebeld en ben richting dat park gereden." Bij aankomst zag hij zijn gestolen kraam staan. "Het slot hebben ze kapot gemaakt en het geld is ook weg, maar ik ben opgelucht dat hij weer terug is."

Markt
Nu de kraam weer terecht, is kan de ondernemer zaterdag weer op de markt in Weert gaan staan. "We hebben veel schade geleden, maar zullen er zeker voor zorgen dat we onze klanten weer zien zaterdag", aldus Muftuoglu.

Gestolen kraam weer terecht Weert
Foto: Privéfoto Volkan Muftuoglu
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen