Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestolen laptop leidt tot zes aanhoudingen en drugsvondst

Geplaatst opdonderdag 28 februari 2019 - 17:17

De politie heeft in Maastricht woensdag en donderdag in totaal zes mensen aangehouden op verdenking van heling.

Ook stuitten agenten in een woning aan de Wethouder Vrankenstraat op 100 gram cocaïne en ruim 3.000 euro cashgeld.

Gestolen computer
De aanleiding voor de tocht naar die woning was een bijzondere: een oudere dame wiens computer eind 2018 gestolen was meldde zich woensdag op het politiebureau, in de hoop dat de politie het apparaat kon opsporen. Op basis van een software-melding die de dame had gekregen, kwam de politie bij de woning aan de Wethouder Vrankenstraat uit, waar de computer werd aangetroffen.

Drugs en cashgeld
In het pand werden vervolgens twee personen aangehouden op verdenking van heling. Daarnaast stuitte de politie op de drugs en het cashgeld. Twee andere mensen die op dat moment in de woning waren werden eveneens in de boeien geslagen, op verdenking van het in bezit hebben van verdovende middelen.

Woningeigenaren
Bovendien werd woensdag één van de eigenaren van de woning aangehouden. De tweede woningeigenaar meldde zich donderdag op het politiebureau en is eveneens aangehouden. Ook zij worden verdacht van drugsbezit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen