Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestolen GPS tracker leidt politie rechtstreeks naar buit

Geplaatst opmaandag 3 januari 2022 - 7:45

Dieven hebben het de politie dit weekend wel erg gemakkelijk gemaakt door bij een woninginbraak een GPS tracker mee te nemen. Agenten konden de buit een dag later daardoor eenvoudig terugvinden in een Maastrichtse woning.

Door de locatie van de GPS tracker digitaal uit te lezen, wist de politie zondag twee personen aan te houden.

Ongeopende kluis
In de woning werden, naast de GPS tracker, ook andere spullen gevonden die bij de woninginbraak meegenomen waren zoals een tas en een Playstation. Ook de kluis die de dieven hadden gestolen, was daar aanwezig, ongeopend en onbeschadigd.

Er bleek bovendien een groot bedrag aan contant geld in de woning te liggen. Net als een grote hoeveelheid gedroogde hennep, een boksbeugel en 22 stuks munitie. De spullen zijn allemaal in beslag genomen voor verder onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen