Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestolen fiets leidt tot aanhouding dealer

Geplaatst opvrijdag 23 augustus 2019 - 17:55

Omdat hij rondreed op een gestolen fiets heeft de politie in Maastricht vrijdag een drugsdealer opgepakt.

Een wijkagente in Wyckerpoort kreeg van een voorbijganger te horen dat er iemand in de buurt rondreed op een vermoedelijk gestolen fiets. De politievrouw zag de bewuste fietser even later daadwerkelijk voorbij rijden, wat voor die fietser weer reden was het hazenpad te kiezen.

Bureau
Na een korte achtervolging werd de fietser alsnog aangehouden. Omdat hij zich niet kon identificeren moest de man mee naar het bureau, waar bleek dat hij verschillende zakjes drugs en een aantal mobiele telefoons bij zich had.

De fiets bleek inderdaad gestolen te zijn.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen