Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestolen fiets leidt tot aanhouding dealer

Geplaatst opvrijdag 23 augustus 2019 - 17:55

Omdat hij rondreed op een gestolen fiets heeft de politie in Maastricht vrijdag een drugsdealer opgepakt.

Een wijkagente in Wyckerpoort kreeg van een voorbijganger te horen dat er iemand in de buurt rondreed op een vermoedelijk gestolen fiets. De politievrouw zag de bewuste fietser even later daadwerkelijk voorbij rijden, wat voor die fietser weer reden was het hazenpad te kiezen.

Bureau
Na een korte achtervolging werd de fietser alsnog aangehouden. Omdat hij zich niet kon identificeren moest de man mee naar het bureau, waar bleek dat hij verschillende zakjes drugs en een aantal mobiele telefoons bij zich had.

De fiets bleek inderdaad gestolen te zijn.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen