Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestolen bus Fiorenza weer teruggevonden

Geplaatst opvrijdag 4 mei 2018 - 11:52

De gestolen bestelbus van zangeres Fiorenza uit Valkenburg is weer terecht.

De Transit met opvallende bestickering is teruggevonden in Beek, nadat een oproep om uit te kijken naar het busje uitgebreid werd gedeeld op Facebook. Een eerdere melding dat de Ford richting België reed, blijkt dus niet te kloppen.

Lees ook: Artiestenbusje Fiorenza van oprit gestolen

Bruidstaarten
Het voertuig verdween in de nacht van donderdag op vrijdag vanaf de oprit in
Strabeek. Het busje waarmee de 17-jarige artieste zich naar haar optredens laat vervoeren, wordt ook gebruikt door haar vader. Die vervoert er als banketbakker onder meer zijn bruidstaarten mee.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen