Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestolen bedrijfsbus teruggevonden in Voerendaal

Geplaatst opzaterdag 19 mei 2018 - 8:19

Een gestolen bedrijfsbus is vrijdag weer teruggevonden in Voerendaal.

Dat meldt de eigenaar van de wagen op Facebook. De Volkswagen Transporter werd in de nacht van donderdag op vrijdag meegenomen vanaf een oprit in Born.

Lees ook: Dieven stelen bedrijfsbus van oprit in Born

Succesvolle oproep
Eigenaar Victor
Wetzler deed direct aangifte bij de politie en plaatste via social media een oproep in de hoop zijn bedrijfsbusje snel weer terug te vinden. En dat lukte.

"Ik ben zo blij dat hij terecht is", laat hij weten. "Dankzij sociale media is hij teruggevonden in Voerendaal. Iedereen bedankt voor het delen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen