Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestolen bedrijfsauto teruggevonden in Oostrum

Geplaatst opzondag 7 januari 2018 - 14:34

In de nacht van zaterdag op zondag is een bedrijfswagen in Well gestolen, maar diezelfde nacht ook weer teruggevonden in Oostrum.

De bruine Mercedes Vito werd tussen 02:00 uur en 02:15 uur gestolen op een oprit van een woning aan de Bosserheide. Het voertuig dook even later op in de Geeststraat in Oostrum, meldt OmroepVenray.

N270
De politie vermoedt dat de dader(s) vanaf Well over de N270 naar Oostrum zijn gereden en toen de auto hebben achtergelaten. Mogelijk was hier ook nog een personenauto bij betrokken.

De politie is een onderzoek gestart en hoopt dat getuigen zich melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen