Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestolen auto onderschept voor Belgische grens

Geplaatst opvrijdag 7 juni 2019 - 8:24

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een man gearresteerd, die in een gestolen auto koers had gezet richting België. Hij werd vlak voor de grens aangehouden.

De man werd gesnapt door de Automatic Number Plate Recognition (ANPR), een camera die kentekens automatisch scant en een seintje doorgeeft als er een gestolen auto passeert.

Meerdere agenten
Na dat signaal zijn verschillende eenheden van de politie op zoek gegaan naar de gestolen auto. Op de A67, net voor de Belgische grens, kregen ze de wagen in het vizier. De bestuurder werd een halt toegeroepen, waarna hij gearresteerd werd. Er wordt nu onderzoek gedaan naar de diefstal en de betrokkenheid van de bestuurder.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen