Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestolen aanhanger met boot aangetroffen in Simpelveld

Geplaatst opvrijdag 16 augustus 2019 - 16:25

In de Stationsstraat in Simpelveld is donderdagmiddag een Audi met gestolen aanhanger met daarop een buitgemaakte plezierjacht aangetroffen.

De boot bleek na onderzoek in Aken ontvreemd te zijn en in Simpelveld te zijn gestald.

Buurtbewoners
Buurtbewoners alarmeerden de politie, omdat ze de situatie niet vertrouwden. Toen agenten kwamen kijken, bleek de boot inderdaad gestolen te zijn.

Beelden
"We hebben de Duitse politie ingeseind en zij nemen het onderzoek over", laat een woordvoerder weten. Agenten probeerden via een buurtonderzoek nog aan beelden te komen en stelden een DNA-onderzoek in.

Het plezierjacht gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen