Overslaan en naar de inhoud gaan

Gestolen aanhanger met boot aangetroffen in Simpelveld

Geplaatst opvrijdag 16 augustus 2019 - 16:25

In de Stationsstraat in Simpelveld is donderdagmiddag een Audi met gestolen aanhanger met daarop een buitgemaakte plezierjacht aangetroffen.

De boot bleek na onderzoek in Aken ontvreemd te zijn en in Simpelveld te zijn gestald.

Buurtbewoners
Buurtbewoners alarmeerden de politie, omdat ze de situatie niet vertrouwden. Toen agenten kwamen kijken, bleek de boot inderdaad gestolen te zijn.

Beelden
"We hebben de Duitse politie ingeseind en zij nemen het onderzoek over", laat een woordvoerder weten. Agenten probeerden via een buurtonderzoek nog aan beelden te komen en stelden een DNA-onderzoek in.

Het plezierjacht gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen