Overslaan en naar de inhoud gaan

Gesprekken met René Eijer over functie hoofdtrainer Fortuna

Geplaatst opzondag 6 mei 2018 - 18:45

Fortuna Sittard en René Eijer gaan de komende dagen voor de tweede keer om tafel over de functie van hoofdtrainer.

De voormalig profvoetballer van Sparta, Vitesse en VVV-Venlo heeft al een gesprek met Kevin Hofland gehad. Deze week volgt een tweede onderhoud.

Licentie
Hofland, die in de tweede seizoenshelft assistent was van Claudio Braga, kan vervolgens de benodigde trainerslicentie gaan halen. "Het is natuurlijk wel leuk om te horen als Kevin je graag als mentor ziet en we kennen mekaar van haver tot gort dus hij weet wat hij aan me heeft. En niks leuker dan Kevin opleiden voor het diploma Coach Betaald Voetbal", aldus René Eijer bij L1-Radio.

Lees ook: Hofland voorlopig nog assistent: 'Ik sta onderaan de ladder'

Loopbaan
Eijer is na zijn loopbaan als speler, trainer geworden. Zo had hij onder meer de jeugd van Fortuna al eens onder zijn hoede en was hij er assistent (1996-1998). Verder was hij hoofdtrainer bij de vrouwenploeg van Roda JC en assistent bij de Verenigde Arabische Emiraten en Al-Jazira.

Op dit moment is Eijer hoofdtrainer bij BSV Limburgia, de tweede klasser is in een kampioensstrijd gewikkeld met Veritas.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen