Scholieren horen of de vlag uit mag

Meer dan 200.000 middelbare scholieren krijgen woensdag te horen of ze geslaagd zijn.

Eerste eindexamenuitslagen voor Agora-onderwijs Roermond

Een spannende dag voor het Agora-onderwijs in Roermond. Het was voor het eerst dat scholieren van de onderwijsvorm eindexamen deden.

Video: Dansende docenten halen grap uit met geslaagden

Docenten van het Kandinsky College in Molenhoek hebben een grap uitgehaald met de geslaagde leerlingen.

Drukke dag: Kamerlid deelt vlaggen uit aan alle geslaagden

Het belooft een drukke dag te worden voor CDA-kamerlid Martijn van Helvert. De politicus gaat namelijk vlaggen uitdelen aan alle geslaagde scholieren.

Blerickse scholier slaagt met vier tienen

Ilija Milutin hoefde zich donderdag niet druk te maken over de vraag of hij wel of niet geslaagd was voor het tweetalig vwo op College Den Hulster in Venlo. De vraag was hooguit met welke cijfers.

eindexamens, geslaagd
Ben je geslaagd? Stuur je selfie!

Het is een spannende dag voor eindexamenleerlingen. Donderdag wordt de uitslag bekendgemaakt. Kan de vlag uit? Volgen er herexamens? Of wordt het volgend jaar nog eens proberen?

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten