Overslaan en naar de inhoud gaan

Gesigneerde helm Max Verstappen onder veilinghamer

Geplaatst opwoensdag 18 december 2019 - 16:32

Fans opgelet: er gaat binnenkort een door Max Verstappen gesigneerde Red Bull-helm onder de veilinghamer.

Veilingssite Catawiki verkoopt de helm uit 2017.

Hoogste bod
Racefans die het verzamelobject willen bemachtigen, moeten wel de portemonnee trekken. Het hoogste bod staat nu op 16.000 euro. Over acht dagen is de veiling afgelopen en gaat de exclusieve helm naar de hoogste bieder.

Zeldzaam
Volgens de veilingssite gaat het om een zeer zeldzaam verzamelobject. De helm is niet gedragen tijdens een race. De 21-jarige Red Bull-coureur heeft alleen het vizier voorzien van een krabbeltje.

Goed jaar
Verstappen is het voorbije F1-seizoen op de derde plek geëindigd. Zijn beste prestatie tot dusver. Vanwege deze prestaties werd hij maandag gekroond tot Limburgse sportman van het jaar. Mogelijk komt daar woensdagavond nog een award bij. Hij is namelijk ook genomineerd voor een sportprijs van NOC*NSF. De kans dat de F1-coureur bij het sportgala aanwezig is, is vrijwel nihil. Verstappen hecht namelijk weinig waarde aan dit soort avonden. Voorgaande jaren stuurde hij zijn kat.

Lees ook: 'Goud' voor Verstappen en Jansen op Limburgs sportgala

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten