Overslaan en naar de inhoud gaan

Geschoten bij woningoverval Weert

Geplaatst opmaandag 15 september 2014 - 6:18

Bij een woningoverval in Weert aan de Antoon de Winterstraat zondagavond hebben overvallers schoten gelost.

Bij de overval raakte de bewoner van de woning gewond, maar niet doordat er op hem geschoten is. Wel werd de man per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook de twee kinderen van het slachtoffer waren ten tijde van de overval in het huis aanwezig. Zij bleven ongedeerd.

Onbekende buit
De overval vond plaats rond 20.15 uur zondagavond. Twee onbekende mannen drongen toen het huis binnen en gingen er met nog onbekende buit vandoor. Bij het vluchten - in een donkerkleurige zwarte Volkswagen Golf - werd er op de woning geschoten.

De politie stelt een sporenonderzoek in naar de overval. Ook is de politie op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben.

Bij een woningoverval in Weert werd zondagavond geschoten.
L1
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man met ernstig hoofdletsel gevonden op plein in Weert
Bewoner vastgebonden en bedreigd bij overval Heerlen
Gewonde Weertenaar na overval weer thuis
Overval op pizza-restaurant in Weert
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen