Overslaan en naar de inhoud gaan

Geschminkte pinpasdieven nog steeds spoorloos

Geplaatst opdinsdag 14 juli 2020 - 13:34

Ondanks vrijgegeven camerabeelden heeft de politie nog steeds niemand aangehouden voor de babbeltruc, waarvan een hoogbejaarde vrouw in Geleen eind februari het slachtoffer werd.

Twee geschminkte vrouwen beroofden de bejaarde Geleense op carnavalsmaandag in haar woning aan de Groenseykerstraat.

Pinpas
De dames belden aan bij het huis, met de vraag of ze even van het toilet gebruik mochten maken. Na het vertrek van de carnavalsviersters bleek de portemonnee van de bewoonster verdwenen, met daarin cash geld en een pinpas. Met die pinpas wordt later geprobeerd geld op te nemen bij een geldautomaat op de Markt in Geleen, waarbij een van de twee daders op videobeelden is vastgelegd.

Televisie
Die beelden werden in mei al vrijgegeven, maar hebben de politie nog niet verder geholpen. In een poging de zaak alsnog op te lossen besteedt televisieprogramma Opsporing Verzocht dinsdagavond aandacht aan de zaak.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen