Overslaan en naar de inhoud gaan

Geschminkte pinpasdieven nog steeds spoorloos

Geplaatst opdinsdag 14 juli 2020 - 13:34

Ondanks vrijgegeven camerabeelden heeft de politie nog steeds niemand aangehouden voor de babbeltruc, waarvan een hoogbejaarde vrouw in Geleen eind februari het slachtoffer werd.

Twee geschminkte vrouwen beroofden de bejaarde Geleense op carnavalsmaandag in haar woning aan de Groenseykerstraat.

Pinpas
De dames belden aan bij het huis, met de vraag of ze even van het toilet gebruik mochten maken. Na het vertrek van de carnavalsviersters bleek de portemonnee van de bewoonster verdwenen, met daarin cash geld en een pinpas. Met die pinpas wordt later geprobeerd geld op te nemen bij een geldautomaat op de Markt in Geleen, waarbij een van de twee daders op videobeelden is vastgelegd.

Televisie
Die beelden werden in mei al vrijgegeven, maar hebben de politie nog niet verder geholpen. In een poging de zaak alsnog op te lossen besteedt televisieprogramma Opsporing Verzocht dinsdagavond aandacht aan de zaak.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen