Overslaan en naar de inhoud gaan

Geschaarde vrachtwagen blokkeert A2 bij Urmond

Geplaatst opdonderdag 11 maart 2021 - 16:17

Een gekantelde vrachtwagen blokkeert het verkeer op de A2 richting Eindhoven.

Volgens de politie blijft de snelweg tot middernacht gesloten.

Video: L1

Sinaasappelsap
De vrachtwagencombinatie is geschaard, waarbij de aanhanger op zijn kant terecht kwam. De lading van de tankwagen, 25.000 liter sinaasappelsap, kwam daarbij op de weg te liggen. De chauffeur bleef ongedeerd.

Het gevaarte ligt op het viaduct bij Urmond. Het ongeval gebeurde rond 15:45 uur door nog onbekende oorzaak.

File
Ongeveer een half uur na het ongeval stond het verkeer op de snelweg vanaf Beek vast. Het verkeer wordt via de af- en oprit om het ongeluk geleid, maar dat levert de nodige vertraging op.

Kijk voor de actuele toestand op de Limburgse wegen op 1limburg.nl/verkeer

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen