Overslaan en naar de inhoud gaan

Geruchtenmolen draait: komt Fleetwood Mac naar Pinkpop?

Geplaatst opwoensdag 24 oktober 2018 - 9:52

De geruchtenmolen voor de jubileumeditie van Pinkpop draait op volle toeren. Nadat Fleetwood Mac dinsdag een wereldtour aankondigde, hopen festivalgangers dat de Brits-Amerikaanse band ook naar Landgraaf komt.

De naam gaat in ieder geval rond in de wandelgangen, zo meldt Festileaks.

Tourschema
Volgens de festivalfans is het zeer aannemelijk dat Stevie Nicks en haar band naar Pinkpop komen. Vooral als je het tourschema erop naslaat. Op 6 juni staat de band op het podium in Berlijn, dat is twee dagen voor de jubileumeditie van het festival van Jan Smeets. Een paar dagen later treden ze op in Dublin en London. Een tussenstop op het Megalandterrein behoort dus tot de mogelijkheden.

Jubileum
Volgend jaar vindt de 50ste editie van het festival in Landgraaf plaats. Mister Pinkpop zei eerder al dat hij grote namen aan de affiche hoopt toe te voegen. Fleetwood Mac zou in dat straatje passen. Mocht de band naar Limburg komen, dan is dat een terugkeer. In 1971 stond Fleetwood Mac al eens op het podium van Pinkpop.

Lees ook: Geen U2 op jubileum-Pinkpop, deur The Police staat nog open

Geruchten
Fleetwood Mac is niet de enige band die nadrukkelijk wordt genoemd voor de jubileumeditie. Ook de naam van The Cure zingt rond. De Britse new waveband tourt komende zomer langs het Europese festivalcircuit. Zo staan ze onder andere op Rock Werchter.

Lees ook: Geruchtenmachine Pinkpop: The Cure naar jubileumeditie?

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen