Overslaan en naar de inhoud gaan

Geruchtenmolen draait: komt Fleetwood Mac naar Pinkpop?

Geplaatst opwoensdag 24 oktober 2018 - 9:52

De geruchtenmolen voor de jubileumeditie van Pinkpop draait op volle toeren. Nadat Fleetwood Mac dinsdag een wereldtour aankondigde, hopen festivalgangers dat de Brits-Amerikaanse band ook naar Landgraaf komt.

De naam gaat in ieder geval rond in de wandelgangen, zo meldt Festileaks.

Tourschema
Volgens de festivalfans is het zeer aannemelijk dat Stevie Nicks en haar band naar Pinkpop komen. Vooral als je het tourschema erop naslaat. Op 6 juni staat de band op het podium in Berlijn, dat is twee dagen voor de jubileumeditie van het festival van Jan Smeets. Een paar dagen later treden ze op in Dublin en London. Een tussenstop op het Megalandterrein behoort dus tot de mogelijkheden.

Jubileum
Volgend jaar vindt de 50ste editie van het festival in Landgraaf plaats. Mister Pinkpop zei eerder al dat hij grote namen aan de affiche hoopt toe te voegen. Fleetwood Mac zou in dat straatje passen. Mocht de band naar Limburg komen, dan is dat een terugkeer. In 1971 stond Fleetwood Mac al eens op het podium van Pinkpop.

Lees ook: Geen U2 op jubileum-Pinkpop, deur The Police staat nog open

Geruchten
Fleetwood Mac is niet de enige band die nadrukkelijk wordt genoemd voor de jubileumeditie. Ook de naam van The Cure zingt rond. De Britse new waveband tourt komende zomer langs het Europese festivalcircuit. Zo staan ze onder andere op Rock Werchter.

Lees ook: Geruchtenmachine Pinkpop: The Cure naar jubileumeditie?

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen