Wout Poels

Wout Poels: 'Op de valreep mijn jaar kunnen redden'

Wout Poels kijkt tevreden terug op het afgelopen wielerjaar. Poels werd zondag zesde in het eindklassement van de Ronde van Spanje. "Het was een goed jaar", zegt de renner uit Blitterswijck.

Bart Voskamp Tour de France Tour de L1mbourg
Voskamp: 'Voor Jumbo-Visma jammer, voor de sport goed'

Oud-wielrenners Bart Voskamp en Gert Jakobs vinden het sportief gezien goed dat Tadej Pogacar de Tour de France heeft gewonnen. "Het klopte tot achter de komma bij Jumbo-Visma, maar het mentale gedeelte telt ook mee", aldus Voskamp.

Bram Tankink Tour de France Tour de L1mbourg
Tour de Limbourg tussen schapen: 'Dumoulin favoriet'

Bram Tankink vindt dat Tom Dumoulin de topfavoriet is voor de tijdrit van de Tour de France, die zaterdag wordt verreden.

Erik Meijer
Erik Meijer: 'Ik wil op een wielrenner kunnen drukken'

Oud-voetballer Erik Meijer ziet mogelijkheden om in het wielrennen te leren van het voetbal. Meijer reageert daarmee op de uitspraken van UCI-voorzitter David Lappartient. Die vindt dat de storytelling van het wielrennen beter kan. Meijer ziet wel oplossingen voor de wielersport.

Thorwald Veneberg KNWU Tour de L1mbourg Tour de France
Directeur KNWU: 'Grote kans dat NK naar Limburg komt'

Thorwald Veneberg, de algemeen directeur van de KNWU, de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie, acht de kans groot dat het NK in 2022 naar Limburg komt. "Er zijn op dit moment gesprekken met Sittard-Geleen."

Marc Lotz Tour de L1mbourg Tour de France
Marc Lotz: 'Tom Dumoulin is weer op niveau'

Oud-wielrenner Marc Lotz denkt dat Tom Dumoulin weer op niveau is. Die constatering doet Lotz nadat de Maastrichtse wielrenner afgelopen zondag lange tijd op kop reed in de Tour de France.

Rob Ruijgh Tour de France Tour de L1mbourg wielrennen
Ruijgh: 'Er moet een Amstel Gold Race voor junioren komen'

Rob Ruijgh zou graag een Amstel Gold Race voor junioren zien om de talentontwikkeling van jonge wielrenners in Limburg te bevorderen.

Bart Brentjens Tour de L1mbourg Mountainbiken
Brentjens: 'Van der Poel krijgt het niet cadeau in Tokio'

Bart Brentjens verwacht dat Mathieu van der Poel het lastig genoeg zal krijgen om volgend jaar mountainbikegoud te winnen op de Olympische Spelen in Tokio.

Jan Janssen Tour de France Tour de L1mbourg
Oud-Tourwinnaar Jan Janssen: 'Tom Dumoulin is te lief'

Voormalig Tourwinnaar Jan Janssen vindt Tom Dumoulin te lief als wielrenner. "Hij is niet echt een killer, wat ik wel was."

Roy Curvers_HD
Curvers: 'Dumoulin moet bliksemafleider zijn'

Roy Curvers vindt dat Tom Dumoulin de rest van de Tour de France 'bliksemafleider' moet zijn. Daarnaast denkt Curvers dat Dumoulin zijn zinnen in de toekomst ook nog gaat zetten op de klassiekers, zoals Parijs-Roubaix.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten