Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gering tijdverlies voor Sabrina Stultiens in Giro Rosa

Geplaatst opmaandag 9 juli 2018 - 20:37

Sabrina Stultiens heeft in de vierde etappe van de Giro Rosa gering tijdverlies geleden op klassementsleider Leah Kirchmann.

Zij kwam in Piacenza in een groep over de streep, 18 seconden na ritwinnaar Jolien D´hoore die voor de tweede achtereenvolgende dag de sprint won. Paulina Rooijakkers uit Venray verloor ruim twee minuten op de ritwinnares.

Rozetruidraagster
Stultiens, die uitkijkt naar de bergritten in de Giro Rosa, staat in het algemeen klassement 32e op bijna 2 minuten van Kirchmann, Rooijakkers heeft ruim 17 minuten achterstand op de rozetruidraagster.

In de etappe door Emilia-Romagna gingen heel wat eenlingen in de aanval, maar niemand slaagde er in om uit de greep van het peloton te blijven.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen