Overslaan en naar de inhoud gaan

Gerenoveerde parkeergarage Venlo weer open

Geplaatst opmaandag 22 mei 2017 - 6:05

Parkeergarage Roermondsepoort in Venlo is weer open. De reparatiewerkzaamheden aan de parkeergarage in het centrum zijn afgerond.

Door achterstallig onderhoud was de veiligheid in het geding en was renovatie noodzakelijk. Ook parkeergarage Arsenaal ging om diezelfde reden op slot, maar daar is herstel niet meer mogelijk en zal gesloopt worden. Venlo kwam door de sluiting van de parkeergarage in acute parkeerproblemen.

Cruciale informatie
Wethouder Henk Brauer trad in oktober af omdat hij cruciale informatie over de problemen had achtergehouden. Brauer werd al in 2014 ingelicht over de slechte staat van parkeergarage De Roermondsepoort. Een extern bureau liet toen weten dat als er niet snel ingegrepen werd er 'een zeer groot probleem voor de veiligheid en gezondheid' zou ontstaan.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Werkzaamheden aan parkeergarage in Venlo uitgesteld
Roermondsepoort Venlo
Q-Park neemt opgeknapte parkeergarage Venlo over
Stadsbestuur Venlo op vingers getikt in parkeerdossier
Roermondsepoort Venlo
Parkeergarage Roermondsepoort Venlo in juni open
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen